SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Härnösands Simsällskap
Simidrott för alla
Resa till och från tävling

All planering kring resor, boende och mat hanteras av föreningens reseansvariga i samråd med huvudtränare. Bokningar ska alltid ske av det mest prisvärda och ändamålsenliga alternativen för tävlingen eller lägret. Föreningen strävar efter att i normalfallet subventionera tävlingar och läger med 40-50%.

Prioritering av färdsätt:

1. Kollektivtrafik

2. Minibuss

3. Privat bil

4. Flyg, måste motiveras, används endast vid särskilda skäl och efter beslut av styrelsen.

 

Föreningen samordnar resor till tävlingar och läger förutom till Medelpad och Kramfors. Vid av föreningen bokad resa utanför Medelpad och Kramfors med privata bilar ges ersättning enligt Skatteverkets regler utifrån reseansvarigas planerade behov av platser i bilar.

 

Anmälan till tävling och läger är bindande och återbetalning sker bara om avbokningar är möjligt. Mat och boende ingår alltid i tävlingsavgiften för simmare under tävlingsdagarna, förutom vid Nationella mästerskap då betalar simmaren maten.

 

Anmälan till tävlingar och läger sker via kallelse i Sportadmins medlemsapp. Svara på dessa där det även går att lägga in om behov av skjuts finns eller om du har lediga platser i bilen.

Reseplanering skickas ut i så god tid som möjligt. Föreningens resesamordnare är för närvarande Helene Lundgren och Kristoffer Bodin.

 

Föreningen strävar efter att alla ska äta och bo tillsammans och därför bokas det om möjligt vid anmälan till tävling och är bindande precis som tävlingsanmälan. Vid matstopp till och från tävling eller läger står simmaren själv för matkostnaden.

 
Anhöriga får gärna stå till förfogande under bortatävlingar. Det behövs alltid funktionärer, hjälp till att hitta gemensam plats i tävlingsarenan, sätta upp banderoller, hjälp med att sätta upp tält vid utetävlingar, att det flyter på med skåp, lås, hjälp med badmössor och simglasögon.  
Det är helt enkelt viktigt att vi alla tar hand om allas barn.
Ett bra sätt att lära känna varandra.
Avresor med bil till tävlingar
Vid bortatävlingar samlas alla vid simhallen för gemensam avresa. Tider meddelas deltagarna via mail från reseplaneraren.
Observera att annan plats kan förekomma under tiden då begränsad framkomlighet till simhallen förekommer.
 
Maila reseansvarig om du undrar över något.
Reseersättning
Reseplaneraren avgör hur många bilar som behövs för att ta simmare och ledare t o r tävling/läger. I och med detta fastställs också hur många chaufförer som har rätt till milersättning från klubben. De första chaufförerna (av fastställt antal bilar) att anmäla att de kan/vill köra, blir de som får ut ersättning från klubben. Ersättning utgår enligt SKV.
 
Facebook
Swish och bankgiro
Sponsorer och samarbetspartners