Anmäl dig idag!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Härnösands Simsällskap
Simidrott för alla
Välkommen till vuxengruppen
Joel Westerlind instruerar vuxencrawlarna

Aldrig försent att lära sig crawla!

Vi i Härnösands Simsällskap tror på simning hela livet och därför erbjuder vi olika kurser för vuxna som vill lära sig att simma crawl. Crawl är med rätt teknik det minst energikrävande simsättet OCH det snabbaste! Simning är dessutom en skonsam idrott som bygger upp styrka och uthållighet i hela kroppen och det är därför ett utmärkt komplement till andra idrotter särskillt för vuxna som vill hålla sig skadefria.Våra kurser

Vuxencrawl
Vuxencrawl är en kurs för dig som vill lära dig att simma crawl. De förkunskaper som krävs är att du ska vara simkunnig, vilket innebär att du ska kunna simma minst 200 meter av valfritt simsätt, varav 50 meter på rygg. Målet är att kunna simma crawl på ett lugnt sätt med korrekt andning. 

Du kan även gå kursen om du kan crawla och vill fortsätta att utvecklas.

Anmälan

Fortsättningscrawl
I fortsättningscrawl så får simmarna möjlighet att utveckla sin teknik och bygga upp uthållighet, styrka och farten i vattnet. Här får simmarna också möjligheten att lära sig alla de träningsmetoder som möjliggör livslång motion i vattnet. Det finns också möjlighet att pröva på andra simsätt.
Motionsgrupper
För de som har lärt sig att simma crawl i någon av våra kurser eller har en bakgrund inom simning så finns det möjlighet att delta i vår mastersgrupp där simmare motionerar två tillfällen i veckan. Här kan du läsa mer om Masters.
 
Crawlkursen kostar 1200 kr för 10 tillfällen. Fortsättnjngscrawl/träningsgrupp kostar 1300 kr per termin. 
 
För mer info, kontakta info@harnosim.se
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Facebook
Swish och bankgiro
Sponsorer och samarbetspartners