SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
HÄRNÖSANDS SIMSÄLLSKAP
Simidrott
Angående Corona viruset
2020-03-14 10:34

Att tänka på innan träning eller simskola:

Inte träna eller vistas i simhallen om man har förkylningssymtom.

Att vi alla minimerar tiden innan och efter träningen/ simskolan i hallen. 

Vara noga med handhygien och att alltid duscha innan man beträder simhallen. 

Hålla reda på eget material. Märka upp vattenflaskor.

Hjälpas åt att minimera antalet personer i simhallen som inte tränar eller leder verksamheter. 


HSS kan konstatera att våra medlemmar har varit mycket ansvarstagande vilket har gjort det möjligt att fortsatt bedriva vår verksamhet. 


Simskola:


I dagsläget genomför vi simskola tills det kommer ut andra direktiv från våra myndigheter och förbund.

Naturligtvis vill vi som förening att vi alla tar ett gemensamt ansvar att endast symtomfria och friska personer kommer till simhallen. Detta gäller alla i vår verksamhet ledare, vårdnadshavare som aktiva. Alltså känner man sig sjuk har symtom som snuva, hosta eller feber ska man undvika att träffa andra människor. HSSs styrelse har gett våra ledare rätten att avbryta träning för aktiva som uppvisar symtom. 

Har ni frågor: info@harnosim.se

Vi skickar med några länkar vars direktiv vi som förening följer:


Svenska simförbundet

Folkhälsomyndigheten

Simhallen


Simmare: A- Teknik


I dagsläget fortsätter vi att genomföra all simträning tills det kommer andra direktiv från våra myndigheter och förbund.

Vi har dock beslutat om några ändringar som kommer att gälla tills ny information skickas ut till er:-Ingen träning i gymmet i grupp. Styrkepasset körs enligt schema men kommer att köras utomhus. Information om plats och innehåll skickas löpande. De äldre simmarna rekommenderas inte att undvika gym men att träna enskilt.


-I nuläget ställs alla, i tid närliggande, simtävlingar in. 

 

Alla i vår förening förväntas att ta ett stort ansvar som medborgare och följa de rekommendationerna som myndigheter ger. Endast symtomfria och friska vårdnadshavare, aktiva och ledare ska befinna sig på simhallen. Alltså känner man sig sjuk har symtom som snuva, hosta eller feber ska man undvika att träffa andra människor. HSSs styrelse har gett våra ledare rätten att avbryta träning för aktiva som uppvisar symtom. 

 
Facebook
Swish och bankgiro
Samarbetspartners